Villa rides - Kulik, Buzz; Mitchum, Robert; Brynner, Yul; Bronson, Charles, 1921-2003 (Clip Art, 2012)
Ένας Τεξανός πιστολέρο και πρωτοπόρος αεροπόρος μπλέκεται στη Μεξικανική Επανάσταση οδηγημένος από την απληστία του. Μπαίνει στην ομάδα του πρώην ληστή και νυν πατριώτη Πάντσο Βίλα που αποτελείται από άντρες αφοσιωμένους μέχρι θανάτου. Αλλά καθώς διασχίζουν το Μεξικό κερδίζοντας σκληρές μάχες και ευαίσθητες γυναικείες καρδιές η δεμένη ομάδα αρχίζει να χάνει τη συνοχή της. Ανάμεσά τους εισβάλλει η ζηλοφθονία, το μίσος και η προδοσία ξεστρατίζοντας την ήδη εκρηκτική κατάσταση σε ακόμη πιο επικίνδυνα μονοπάτια.