Warlock - Dmytryk, Edward; Fonda, Henry, 1905-1982; Widmark, Richard; Malone, Dorothy; Quinn, Anthony, 1915-2001 (Clip Art, 2011)
Το Γουόρλοκ, μια μικρή κοινότητα μεταλλωρύχων, αντιμετωπίζει ένα σημαντικό πρόβλημα. Μια συμμορία κακοποιών τρομοκρατεί τους κατοίκους. Αναζητώντας προστασία, οι κάτοικοι της πόλης στρέφονται σ' έναν πιστολέρο με φανταχτερό ντύσιμο και δύο εξάσφαιρα με χρυσές λαβές. Ο βοηθός του, ένας χαρτοκλέφτης που διψάει για καυγάδες. Οι δύο τους καθαρίζουν στα γρήγορα την πόλη, αλλά η χαρά τους δεν θα κρατήσει και πολύ.