Blade II - Toro, Guillermo del, 1964-; Snipes, Wesley (Amen Ra Films, 2002)
Ο Μπλέιντ, ημι-βαμπίρ και ανελέητος κυνηγός βρικολάκων, συμμαχεί με την κοινότητα των εχθρών του για να αντιμετωπίσουν μαζί μια νέα ράτσα μεταλλαγμένων τεράτων, τους Ρίπερς, οι οποίοι επιτίθενται τόσο σε ανθρώπους όσο και σε βρικόλακες.