Entrapment - Amiel, Jon; Connery, Sean; Zeta-Jones, Catherine, 1969- (Twentieth Century Fox, Twentieth Century Fox, 1999)
Ο Ρόμπερτ ΜακΝτούγκαλ, γνωστός και ως Μακ, έχει τη φήμη του μεγαλύτερου ληστή έργων τέχνης στον κόσμο. Έτσι, όταν ένας πίνακας του Ρέμπραντ γίνεται αντικείμενο κλοπής στην Νέα Υόρκη, όλα τα στοιχεία υποδεικνύουν τον Μακ. Η επιθεωρητής της ασφαλιστικής εταιρείας, Βιρτζίνια Μπέικερ, γνωστή και ως Τζιν, ζητά από τον διευθυντή της να της επιτρέψει ν 'ακολουθήσει τα ίχνη του διάσημου κλέφτη. Ο διευθυντής γνωρίζοντας ότι αν δεν βρεθεί ο πίνακας η εταιρεία θα χρεωθεί με 24 εκατ. δολάρια, δίνει με μεγάλη χαρά την έγκρισή του. Η πεισματάρα Τζιν καταστρώνει ένα σχέδιο για να παγιδέψει τον Μακ, αλλά αυτός αποδεικνύεται περισσότερο επιτήδειος από ότι τον περίμενε. Οι δυο τους θα επιδοθούν σ' ένα γοητευτικό παιχνίδι ανάμεσα στο κυνηγητό και το φλερτ. Έτσι θ' ακολουθήσουν ο ένας τα βήματα του άλλου από το Λονδίνο προς τα νησιά της Σκοτίας κι από εκεί στην Κουάλα Λαμπούρ, την εξωτική πρωτεύουσα της Μαλαισίας.