Borsalino and Co. - Deray, Jacques, 1929-2003; Delon, Alain, 1935- (χ.ό.], 2012)
Στην κηδεία του Φρανσουά Καπελά, μέλους της μαρσεγιέζικης μαφίας που σκοτώθηκε στα τριάντα του χρόνια, ο φίλος του Ρος Σιφρεντί ορκίζεται εκδίκηση. Με την πρώτη ευκαιρία, βγάζει από τη μέση τον δολοφόνο του, που ήταν άνθρωπος εμπιστοσύνης του ηθικού αυτουργού της δολοφονίας, Βαλπόνε. Η απάντηση του Βαλπόνε είναι άμεση και σκληρή. Μέσα σε μια νύχτα καταστρέφει την αυτοκρατορία του Σιφρεντί. Αλλά αυτό το γεγονός δεν ελαττώνει καθόλου τη διάθεσή του Σιφρεντί, να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του φίλου του.