The notebook - Cassavetes, Nick; Gosling, Ryan, 1980-; Garner, James, 1928-2014; Shepard, Sam, 1943-2017; McAdams, Rachel, 1978-; Rowlands, Gena; Allen, Joan, 1956- (χ.ό.] ;, 2004)
Η Άλι Χάμιλτον που είναι στην εφηβεία της, συναντά τον νεαρό Νώε Κάλχουν και από την πρώτη στιγμή αισθάνονται ότι είναι γραφτό να ζήσουν μαζί. Αν και αυτή είναι πλούσια και αυτός ένας εργάτης, οι δυο τους συνδέονται με ένα δυνατό έρωτα και περνούν μαζί ένα παθιασμένο και ανέμελο καλοκαίρι, που θα τους σημαδέψει για όλη τους τη ζωή.