Hoffman - Rakoff, Alvin; Sellers, Peter, 1925-1980; Cusack, Sinéad (Audio Visual Enterprises [Εταιρεία διανομής], 2003)
Η δεσποινίδα Smith εκβιάζεται από τον προϊστάμμενό της κύριο Hoffman να περάσει μια εβδομάδα στο διαμέρισμά του αλλιώς θα ξεσκεπάσει την κομπίνα που έκανε ο αρραβωνιαστικός της. Η κοπέλα φοβισμένη αλλά και νευριασμένη στην αρχή, θα υποστεί φοβερό ψυχολογικό πόλεμο από τον Hoffman αλλά σιγά σιγά θα αρχίσει να ενδιαφέρεται γι'αυτόν τον τόσο ιδιότροπο και μοναχικό άνθρωπο.