Phoenix - Cannon, Danny; Liotta, Ray; Huston, Anjelica; Baldwin, Daniel, 1961-; LaPaglia, Anthony; Esposito, Giancarlo (ArtFree, 2006)
Για να ξεπληρώσει τα χρέη του στον τζόγο, ένας αστυνομικός στο Φοίνιξ της Αριζόνα πείθει τρεις συναδέλφους του να ληστέψουν τον ιδιοκτήτη ενός στριπτιτζάδικου, που είναι ταυτόχρονα και τοκογλύφος.