A life less ordinary - Boyle, Danny; McGregor, Ewan, 1971-; Diaz, Cameron (Odeon [Εταιρεία διανομής], 2007)
Ένας νεαρός υπάλληλος απολύεται από τη δουλειά του και απαγάγει την όμορφη κόρη του αφεντικού του, η οποία γίνεται συνένοχός του. Στα ίχνη του ζευγαριού βρίσκονται δύο επαγγελματίες δολοφόνοι, που είναι στην πραγματικόητα άγγελοι.