The Gods must be crazy - Uys, Jamie; Uys, Jamie; Weyers, Marius; Prinsloo, Sandra; N!xau (Columbia TriStar Home Entertainment, 2004)
Στην έρημο του Καλαχάρι που ζουν οι Βουσμάνοι, μια ήσυχη πρωτόγονη φυλή, ένα αεροπλάνο ρίχνει μία μέρα ένα άδειο μπουκάλι Κόκα-Κόλα. Το άγνωστο θεόπεμπτο αντικείμενο θα αναστατώσει τους απλούς νόμους και την ήσυχη ζωή τους.