Lenny - Fosse, Bob, 1927-1987; Hoffman, Dustin, 1937- (MGM Home Entertainment, 2003)
Ο Λένι Μπους ήταν ένας πρωτοπόρος μα και αμφιλεγόμενος stand-up κωμικός, ο οποίος ξεπέρασε τα μέχρι τότε όρια στη γλώσσα και τη θεματολογία πηγαίνοντας ενάνια στην υποκρισία και λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους. Αυτή είναι η ιστορία του, από τα πρώτα του βήματα μέχρι την άνοδο και την πτώση του.