The story of computer graphics - Foster, Frank; Nimoy, Leonard (SIGGRAPH video review ;, 1999)
Το χρονικό της ιστορίας της βιομηχανίας των γραφικών υπολογιστή, η επίδρασή τους στην κοινωνία και οι μελλοντικές δυνατότητες.