The Magdalene sisters - Mullan, Peter; McEwan, Geraldine; Duff, Anne-Marie; Walsh, Eileen, 1977- (Audio Visual Enterprises [Εταιρεία διανομής], 2003)
Η ιστορία τεσσάρων νεαρών γυναικών που κλείνονται, παρά τη θέληση τους, σε μοναστήρι της Αγίας Μαγδαληνής στην Ιρλανδία του 60 και υποχρεώνονται να δουλεύουν κάτω από απάνθρωπες συνθήκες υπό την αυστηρή επιτήρηση των Αδελφών του Ελέους.