Διαχείριση ασύρματων πόρων σε LTE δίκτυα κινητών επικοινωνιών : - Κωνσταντίνου, Φωτεινή (2011)
Κύριος στόχος της εργασίας είναι η μελέτη της διαχείρισης των ασύρματων πόρων σε LTE δίκτυα κινητών επικοινωνιών. Παρουσιάζεται μια σύντομη ιστορική αναφορά στα δίκτυα κινητών επικοινωνιών και στη συνέχεια αναλύεται εκτενώς το LTE με έμφαση στη διαχείριση των ασύρματων πόρων.