Una giornata particolare - Scola, Ettore, 1931-2016; Scola, Ettore, 1931-2016; Loren, Sophia, 1934-; Mastroianni, Marcello, 1924-1996; Vernon, John, 1932-2005 (Classic films library, 2005)
Μια καταπιεσμένη νοικοκυρά και ένας κατατρεγμένος ομοφυλόφιλος βρίσκουν ένα σημείο επαφής στην Ιταλία του Μουσολίνι. Συγκλονιστική ταινία γύρω από την κοινωνική και πολιτική καταπίεση του ατόμου σ'ένα φασιστικό καθεστώς.