Love actually - Curtis, Richard, 1956-; Curtis, Richard, 1956-; Grant, Hugh; Neeson, Liam; Thompson, Emma (Hugh Grant collection, 2003)
Δέκα διαφορετικές ιστορίες ανάμεσα σε πρόσωπα που συνδέονται μεταξύ τους και που συναντώνται στο Χριστουγεννιάτικο Λονδίνο με τη βοήθεια του έρωτα.