They were expendable - Ford, John, 1894-1973; Wayne, John, 1907-1979; Montgomery, Robert, 1904-1981 (Clipart, 2012)
Δύο ηρωικοί πλοίαρχοι οδηγούν τις μικροσκοπικές τους τορπιλάκατούς στην φωτιά της μάχης των Φιλιππίνων. Με τα άριστα εκπαιδευμένα πληρώματά τους χτυπούν θανάσιμα τον εχθρό κα βοηθούν τον αμερικανικό στόλο να κερδίσει πολύτιμο χρόνο για να ανασυγκροτηθεί μετά την ύπουλη επίθεση στο Περλ Χάρμπορ.