Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη Υμνογραφήματα 1 (ΕΛΒΥΧ, 1993)
Περιλαμβάνει το υμνογραφικό έργο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη που είναι μικρό σε ποσότητα, αλλά και ιδιαίτερα φροντισμένο δογματικά, ποιητικά, λεκτικά.