Ο Μέγας Εσπερινός του Αγίου Σεραφείμ - Αγγελόπουλος, Λυκούργος (ΕΛΒΥΧ, 1993)
Περιλαμβάνει την ακολουθία του Μεγάλου Εσπερινού του Αγίου Ιερομάρτυρος Σεραφείμ, Αρχιεπισκόπου Φαναρίου και Νεοχωρίου του θαυματουργού.