Μικρός και Μεγάλος Εσπερινός Ευαγγελισμού Υπεραγίας Θεοτόκου - Μεντάκης, Αναστάσιος (ΕΛΒΥΧ, 1993)
Η κασέτα περιλαμβάνει ύμνους του Μικρού και Μεγάλου Εσπερινού της εορτής τους Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας. Το απολυτίκιο ψάλλεται στα Ελληνικά και τα Αραβικά.