Ύμνοι Αγίου Δωδεκαήμερου με τον π. Διονύσιο Φιρφιρή, πρωτοψάλτη του Πρωτάτου του Αγίου Όρους - Φιρφιρής, Διονύσιος, 1912-1990 (Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία, 1992)
Περιέχονται βυζαντινοί ύμνοι για τα Χριστούγεννα και τα Θεοφάνεια.