Λογομάθεια + (Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου, 1998)
Το πρόγραμμα Λογομάθεια+ είναι σειρά μαθημάτων της ελληνικής γλώσσας και απευθύνεται στους μαθητές των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού, καθώς και των πρώτων τάξεων του Γυμνασίου. Αποτελεί προϊόν συνεργασίας γλωσσολόγων, παιδαγωγών, παιδοψυχολόγων, εικονογράφων και μηχανικών πληροφορικής.