Λήψη αποφάσεων : - Ζήση, Ολυμπία (2010)
Η παρούσα διπλωματική εργασία εξετάζει τη συμπεριφορά του καταναλωτή ως διαδικασία λήψης αποφάσεων, με σκοπό την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι καταναλωτές παίρνουν τις αποφάσεις τους. Ειδικότερα, γίνεται μια προσπάθεια να κατανοήσουμε τον οικολογικό ή "πράσινο" καταναλωτή, τους τρόπους με τους οποίους λαμβάνει τις αποφάσεις του και τους παράγοντες που τον επηρεάζουν στη λήψη και πραγματοποίηση αυτών.