Que viva Mexico - Eisenstein, Sergei, 1898-1948 (χ. ό.], 1979)
Δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ γύρω από τις λαϊκές παραδόσεις και τους εθνικούς αγώνες του Μεξικού, που ο Αϊζενστάιν δεν κατάφερε να ολοκληρώσει.