Χαρτογραφική απεικόνιση βροχοπτώσεων στην Ελλάδα: - Γεντέκου, Βασιλική (2017)
Χαρτογραφική απεικόνιση βροχοπτώσεων στην Ελλάδα. Περιέχει το κλίμα της Ελλάδας και τις κλιματικές της αλλαγές καθώς και μέθοδοι γεωπληροφορικής για το πως φτιάχτηκαν οι χάρτες και τα συμπεράσματα των βροχοπτώσεων