Catlow - Wanamaker, Sam, 1919-1993; Brynner, Yul; Crenna, Richard, 1927-2003; Nimoy, Leonard (Clipart Films through Echelon Entertainment, 2014)
Ο σκληρός και παράνομος Κάτλου είναι ταχύτατος στο σχεδιασμό και ακόμη γρηγορότερος στο να κερδίζει χρήματα. Επίσης είναι ο περισσότερο καταζητούμενος άνθρωπος της Δύσης. Τον αναζητούν Μεξικανικός στρατός, η άκρως επικίνδυνη φιλενάδα του, ένας εκδικητικός δολοφόνος, μια φιλοπόλεμη ομάδα Ινδιάνων και κάμποσοι εξαπατημένοι πρώην σύντροφοί του.