Shallow grave - Boyle, Danny; McGregor, Ewan, 1971-; Fox, Kerry; Eccleston, Christopher (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 1994)
Ο Ντέιβιντ, η Τζούλιετ και ο Άλεξ αναζητούν συγκάτοικο για το σπίτι τους στο Εδιμβούργο, όταν, όμως, τον βρίσκουν, ανακαλύπτουν ότι έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα από το μερίδιό του στο νοίκι. Άρτι αφιχθείς, εγκαταλείπει τα εγκόσμια αφήνοντας, εκτός από το πτώμα του, μια βαλίτσα γεμάτη λεφτά στη διάθεση των τριών φίλων. Εκείνοι αποφασίζουν να ξεφορτωθούν το πρώτο και να κρατήσουν τη δεύτερη αγνοώντας ότι τα προβλήματα μόλις τώρα αρχίζουν και πρόκειται να είναι κάπως πιο χειροπιαστά από τις αναμενόμενες τύψεις.