The man who fell to earth - Roeg, Nicolas 1928-2018; Bowie, David; Torn, Rip, 1931-2019 (Audio Visual Enterprises [Εταιρεία διανομής], 2000)
Ο Τόμας Τζερόμ Νιούτον είναι ένας εξωγήινος που έρχεται στη Γη με ανθρώπινη μορφή για να βρει και να μεταφέρει νερό στον πλανήτη του που πεθαίνει από ξηρασία. Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις του στην προηγμένη τεχνολογία, παρουσιάζει μια σειρά από εφευρέσεις και πολύ γρήγορα γίνεται ένας από τους πλουσιότερους και ισχυρότερους ανθρώπους του πλανήτη, με διασυνδέσεις που φτάνουν στα υψηλότερα κυβερνητικά κλιμάκια. Η απρόσμενη αυτή δύναμη και δόξα τον κάνουν να αλλάξει σχέδια. Γνωρίζει τον έρωτα, απολαμβάνει τις χαρές της ζωής στη Γη και αποφασίζει να μείνει. Πολύ γρήγορα όμως θα δει ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα. Η απληστία του κόσμου θα τον κάνει να νοσταλγήσει τον πλανήτη του.