Mr. X - Louise-Salomé, Tessa, 1980-; Binoche, Juliette, 1964-; Brody, Richard (Filmmaker); Belhaj Kacem, Mehdi, 1973- (Petite Maison Productions, 2014)
Ο Λεός Καράξ, ο πιο μυστηριώδης και απομονωμένος Γάλλος σκηνοθέτης, αποκαλύπτει για πρώτη φορά στην κάμερα το ποιητικό του όραμα. Όλα πάνω του είναι καλτ - ακόμη και το όνομά του που καταπατάει τους κανόνες της γαλλικής γραμματικής - ενώ κάθε ταινία του είναι γεμάτη με γρίφους. Ιδού η ευκαιρία να λυθούν μερικοί.