L' arabe pour les francophones Junior (Generalia Multimedia, 2004)
Το αραβικό για τα Γαλλόφωνα - Junior είναι μια μέθοδος εκμάθησης της αραβικής γλώσσας για τους νέους (και παιδιά ηλικίας από 5 ετών), αλλά μπορεί επίσης να είναι κατάλληλη για αρχάριους ενήλικες στα αραβικά. Ιδανικό για αρχάριους, αυτή η μέθοδος σάς επιτρέπει να ανακαλύψετε τυποποιημένα αραβικά (αλφάβητο και λεξιλόγιο) σε ένα ιδιαίτερα διασκεδαστικό περιβάλλον και πολύ πλούσια σε κινούμενα σχέδια και ηχητικά εφέ. Αναπτύχθηκε από μια πολυεπιστημονική ομάδα εκπαιδευτικών, παιδαγωγών, γλωσσολόγων και ειδικών πολυμέσων, το συγκεκριμένο CD-ROM είναι ειδικά σχεδιασμένο και προορίζεται για νέους γαλλόφωνους ακροατές. Ο προτεινόμενος εκπαιδευτικός δρόμος συνοδεύει, με μεθοδικό τρόπο, την εξέλιξη του νέου χρήστη και στοχεύει κυρίως σε μια βαθμιαία, εξαντλητική και πλήρη μάθηση (ανάγνωση, γραφή, λεξιλόγιο, προφορά και κατανόηση της αραβικής γλώσσας). Το CD-ROM αποτελείται από ένα σύνολο δραστηριοτήτων και παιχνιδιών.