The Pervert's guide to ideology - Fiennes, Sophie, 1967-; Zizek, Slavoj (British Film Institute, 2012)
Ο σημαντικότερος φιλόσοφος Σλαβόι Ζίζεκ, και η σκηνοθέτης Σόφι Φάινς, χρησιμοποιούν τη μεταφορά της κινηματογραφικής γλώσσας και με έντονες δόσεις χιούμορ μας ταξιδεύουν στην καρδιά του ορισμού της ιδεολογίας - αυτής τη συλλογικής φαντασίας που σχηματίζει την εικόνα που έχουμε για τον κόσμο, τις θεωρίες και τα πιστεύω μας.