Πηγές ανάπτυξης : - Χαρδούβελης, Γκίκας Αγγ., 1945- (Κέρκυρα, 2006)
"Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας συνοψίζει τις ομιλίες και τα συμπεράσματα από συνέδριο που διοργάνωσε στις 4/10/2005 η Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών και Προβλέψεων της Eurobank EFG, με επικεφαλής τον οικονομικό σύμβουλο του ομίλου, καθηγητή Γκίκα Α. Χαρδούβελη. Το θέμα του συνεδρίου ήταν: Πηγές Ανάπτυξης: Μπορεί η Ελλάδα να ακολουθήσει το παράδειγμα της Ιρλανδίας;" -- Πρόλογος.