Tomorrow never dies - Spottiswoode, Roger; Brosnan, Pierce; Pryce, Jonathan; Yeoh, Michelle, 1963-; Hatcher, Teri; Baker, Joe Don; Dench, Judi, 1934- (MGM Home Entertainment, 2001)
Όταν ένα βρετανικό πολεμικό πλοίο εξαφανίζεται στα κινεζικά χωρικά ύδατα, οι δύο υπερδυνάμεις βρίσκονται στα πρόθυρα σύρραξης. Ο Μποντ ενώνει τις δυνάμεις του με την ασταμάτητη κινέζα πράκτορα Γουάι Λιν, και σύντομα όλα τα στοιχεία δείχνουν το μεγαλομανή μεγιστάνα των μίντια Έλιοτ Κάρβερ. Χρησιμοποιώντας την παλιά ερωτική του σχέση με την γυναίκα του Κάρβερ, ο Μποντ τον προσεγγίζει και αποκαλύπτει το σχέδιο του: η Κίνα είναι η μοναδική χώρα που αντιστέκεται στην παγκόσμια επικοινωνιακή κυριαρχία του Κάρβερ, οπότε ο κλεμμένος βρετανικός πύραυλος που κατευθύνεται προς το Πεκίνο δεν μπορεί να ανήκει σε κανέναν άλλον.