Το φιλί της ζωής - Ζαπατίνας, Νίκος, 1945-; Παπουτσάκη, Κατερίνα; Μαλκότσης, Λαέρτης; Δούκα, Ζέτα; Αναστασιάδης, Θέμος (Village Roadshow Productions, 2007)
Ο Πασχάλης, γεωπόνος, γύρω στα 30, ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένου του Ανθούλα στη Μήλο. Από λάθος θα βρεθεί στο πλοίο για τη Σίφνο, όπου και θα γνωρίσει τη Ζωή, μια πανέμορφή, αλλά παρεξηγημένη φωτογράφο που κατευθύνεται στο νησί για τους δικούς της "ύποπτους" σκοπούς. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα για τον Πασχάλη, όταν συνειδητοποιήσει ότι η απεργία στην ακτοπλοΐα μπορεί να του κοστίσει τον ίδιο του το γάμο. Όμως, οι ελπίδες του αναπτερώνονται, όταν μαζί με τη Ζωή θα γνωρίσουν ένα ζευγάρι στη Σίφνο, που είναι διατεθειμένο να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον βοηθήσει να επιστρέψει στη μέλλουσα σύζυγό του και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.