Trouble with Harry - Hitchcock, Alfred, 1899-1980; Gwenn, Edmund, 1875-1959; Forsythe, John, 1918-2010; MacLaine, Shirley, 1934- (Samuel Taylor and Patricia Hitchcock O'Connell, 1982)
Ο Χάρι βρίσκεται θαμμένος σε ένα ύψωμα απ' όπου κάποιοι θα πρέπει να τον ξεθάψουν προκειμένου να μαθευτεί ποιος τον σκότωσε. Με την εξαίρεση δύο-τριών προσώπων, όλοι θα μπορούσαν να τον έχουν σκοτώσει. Η γυναίκα του, που τον είχε χτυπήσει στο κεφάλι με ένα μπουκάλι, η γεροντοκόρη, που του είχε δώσει μια με το τακούνι της, ο γέρο-καπετάνιος που ανησυχεί ότι ο Χάρι υπήρξε θύμα κυνηγετικού ατυχήματος. Ποιος λοιπόν σκότωσε το χάρι;