Family plot - Hitchcock, Alfred, 1899-1980; Black, Karen, 1939-2013; Dern, Bruce; Harris, Barbara, 1935-2018 (Universal Studios, 1976)
Η παράλληλη πορεία δύο ζευγαριών: ο κοσμηματοπώλης Άρθουρ Άνταμσον και η ερωμένη του Φραν είναι απαγωγείς προσωπικοτήτων και το ψευτομέντιουμ Μπλανς μαζί με τον σοφέρ φίλο της Τζορτζ αναζητούν τα ίχνη των κληρονόμων μιας πάμπλουτης γριάς. Η πορεία των δύο ζευγαριών θα διασταυρωθεί όταν η Μπλανς υποψιάζεται τον Άνταμσον ως κληρονόμο, την ώρα που εκείνος νομίζει ότι η Μπλανς είναι αστυνομικός, οπότε την αιχμαλωτίζει.