The man who knew too much - Hitchcock, Alfred, 1899-1980; Stewart, James, 1908-1997; Day, Doris, 1922-2019 (Samuel Taylor and Patricia Hitchcock O'Connell, 1983)
Κατά τη διάρκεια των διακοπών μιας οικογένειας Αμερικανών στο Μαρόκο, ο γιατρός πατέρας γίνεται μάρτυρας μιας δολοφονίας στο δρόμο. Λίγο προτού το θύμα πεθάνει, εκμυστηρεύεται στον γιατρό ένα υψίστης σημασίας πολιτικό μυστικό, εξαιτίας του οποίου ο ανήλικος γιος του ζευγαριού θα πέσει στα χέρια απαγωγέων στο Λονδίνο. Έπειτα από τις έρευνες που το ζεύγος διεξάγει, η ιστορία θα κορυφωθεί στο Άλμπερτ Χολ, όπου η μητέρα θα προσπαθήσει να ξαναβρεί τον γιο της αποτρέποντας συγχρόνως μια δολοφονία.