Torn curtain - Hitchcock, Alfred, 1899-1980; Newman, Paul, 1925-2008; Andrews, Julie (Universal Studios, 1994)
Ένας επιστήμονας της πυρηνικής φυσικής αποφασίζει να πάει κρυφά στο Ανατολικό Βερολίνο όταν η αμερικανική κυβέρνηση σταματάει τις έρευνές του για κάποιο αμυντικό πυρηνικό όπλο.