Johnny English - Howitt, Peter, 1957-; Atkinson, Rowan; Malkovich, John; Imbruglia, Natalie (χ.ό., 2003)
Όλοι οι Βρετανοί μυστικοί πράκτορες σκοτώνονται από έκρηξη βόμβας. Ο Τζόνι Ίνγκλις καλείται να διαλευκάνει τη μυστηριώδη κλοπή των κοσμημάτων του στέμματος και βρίσκεται αντιμέτωπος με μια απίστευτη συνωμοσία: κάποιοι θέλουν να ανεβάσουν στον θρόνο της Αγγλίας έναν Γάλλο μονάρχη.