Total recall - Verhoeven, Paul, 1938-; Schwarzenegger, Arnold; Stone, Sharon, 1958- (χ.ό., 1990)
Το 2089 όλα έχουν αλλάξει στον κόσμο. Οι κυβερνήσεις έχουν καταργηθεί, ο πλανήτης Άρης έχει εποικισθεί και με τη μέθοδο "εμφύτευσης μνήμης" τα όνειρα φαίνονται σαν πραγματικότητα.