Curse of the Blair Witch - Myrick, Daniel, 1962-; Sanchez, Eduardo; Griffin, Bob; King, Jim (Actor); Sanchez, Sandra; Swanson, Ed; DeCou, Patricia; Mason, Mark (Actor) (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 1999)
Τον Οκτώβριο του 1994 τρεις σπουδαστές κινηματογράφου εξαφανίστηκαν στο δάσος κοντά στο Μπέρκιτσβιλ του Μέριλαντ, ενώ γύριζαν ένα ντοκιμαντέρ. Ένα χρόνο αργότερα βρέθηκε το υλικό τους. Οι κάτοικοι της περιοχής, ο τοπικός σερίφης, η οικογένεια και οι φίλοι των παιδιών, αλλά και μέντιουμ που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, καταθέτουν τις εμπειρίες και τις πληροφορίες τους στο φακό αυτού εδώ του ντοκιμαντέρ, το οποίο αποπειράται να ρίξει φως στην υπόθεση τους Χέδερ, του Μάι, και του Τζόσουα και να διαλευκάνει αν η μάγισσα του Μπλερ εξακολουθεί να εκδικείται....