Exotica - Egoyan, Atom, 1960-; Egoyan, Atom, 1960-; Greenwood, Bruce, 1956-; Kirschner, Mia, 1976- (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 1994)
Οι περίπλοκες σχέσεις πόθου, βλέμματος, συμβολαίων και εκβιασμών που συνδέουν τους θαμώνες, ιδιοκτήτες και καλλιτέχνες ενός στριπτιτζάδικου πολυτελείας.