Η ανάδυση της εννοιολογικής μεταφοράς στην παραγωγή ιδεών κατά τη σχεδιαστική διαδικασία : - Γαρεφαλάκη, Αρχοντία (2010)
Το ερώτημα που καλείται μέσα από πειραματικές διαδικασίες να απαντήσει η παρούσα διπλωματική είναι: "Πώς χρησιμοποιούνται οι μεταφορές για να δομηθεί η κατανόηση των σημαντικών ιδεών σχεδιασμού και του ίδιου του σχεδιασμού και πώς σχετίζονται με τα σχεδιαστικά αντικείμενα;"