Scream - Craven, Wes; Campbell, Neve, 1973-; Cox, Courteney, 1964-; Arquette, David (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 1996)
Μια μαθήτρια κολλεγίου βρίσκεται στο στόχαστρο ενός μανιακού δολοφόνου, που έχει πάθος με τις ταινίες τρόμου.