Ανάλυση και σχεδίαση αλληλεπιδραστικού πληροφοριακού συστήματος ενημέρωσης φοιτητών : - Τριγκάκη, Κωνσταντίνα (2010)
Διπλωματική εργασία που αφορά την ανάλυση και σχεδίαση ενός αλληλεπιδραστικού πληροφοριακού συστήματος για την ενημέρωση των φοιτητών, αλλά και της γραμματείας και των καθηγητών και τη μεταξύ τους επικοινωνία. Στοχεύει στη σχεδίαση ενός νέου συστήματος μέσα από τη δομημένη μεθοδολογία SSADM.