Αλληλεπίδραση ανθρώπου μηχανής με καταδίωξη βλέμματος (gaze tracking) : - Καπασσά, Αφροδίτη (2010)
Καταδίωξη βλέμματος για την αλληλεπίδραση ανθρώπου-υπολογιστή: κριτική επισκόπηση των τεχνικών αλληλεπίδρασης και δοκιμές με χρήστες