Le mari de la coiffeuse - Leconte, Patrice; Galiena, Anna, 1954-; Rochefort, Jean (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 1990)
Όταν ήταν αγοράκι, ο Αντουάν είχε τη δική του γυναίκα - φαντασίωση. Όχι ένα μοντέλο ή την ωραία της γειτονιάς, αλλά μια κομμώτρια. Τα απαλά της χέρια στο κεφάλι του και οι τρυφερές μυρωδιές του μαγαζιού της αρκούσαν για να στείλουν το παιδικό του μυαλό στον έβδομο ουρανό. Τώρα, μεσήλικας πια, ο Άντουάν βρίσκει την ιδανική ενσάρκωση του παιδικού του όνειρού στη Ματίλντ και μαζί της ζει τον πιο γήινο, μυσταγωγικό και αυτάρκη έρωτα που έχει εξελιχθεί ποτέ σε κομμωτήριο.