Otac na sluzbenom putu - Kusturica, Emir; DeBartoli, Moreno, 1975-; Manojlović, Miki (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 1985)
Στη Γιουγκοσλαβία των χαλεπών ημερών του '50, τον καιρό που ο εθνάρχης Τίτο κόβει οριστικά τους δεσμούς του με το Κρεμλίνο, ένα αγόρι μεγαλώνει χωρίς τον μπαμπά του, ο οποίος βρίσκεται στην εξορία για τα πολιτικά του πιστεύω.