Jude - Winterbottom, Michael; Winslet, Kate; Eccleston, Christopher (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 1996)
Οι περιπέτειες ενός ερωτευμένου ζευγαριού στην επαρχιακή Αγγλία του 19ου αιώνα, που προκαλούν τα κοινωνικά ήθη της εποχής τους.