Deconstructing Harry - Allen, Woody, 1935-; Allen, Woody, 1935-; Allen, Woody, 1935-; Moore, Demi; Crystal, Billy (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 1997)
Ο Χάρι Μπλοκ, πετυχημένος συγγραφέας, αντλεί έμπνευση και ήρωες από το περιβάλλον του, γράφοντας και ξαναγράφοντας ουσιαστικά την ίδια τραγική ιστορία: τη δική του. Αντιμέτωπος, τώρα, με τον εφιάλτη κάθε καλλιτέχνη, την αδυναμία να παράγει έργο, και την απόρριψη του άμεσου περιβάλλοντος του, θα συνειδητοποιήσει λυτρωτικά ότι μερικοί άνθρωποι είναι φτιαγμένοι να νιώθουν αληθινοί μόνο μέσω της τέχνης.